Skibet IF imponerer og runder sæsonen af med klar sejr

Rasmus Pedersen, Julius Jensen, Jeppe Emil Henriksen og Oscar Runge stopper alle efter denne sæson, da de skal læse videre i Aarhus. (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Spangsbjerg IF led et nederlag på 0-3 mod Skibet IF i søndagens kamp på Star VVS Arena i Gjesing. Udeholdet var i kontrol fra start til slut og vandt fortjent med tre mål i sæsonens sidste opgør.

Julius Jensen åbnede scoringen for Skibet IF i det 20. minut, og Oscar Runge fordoblede føringen i det 55. minut. Jeppe Emil Henriksen gjorde det til 3-0 i det 66. minut, og der var ikke meget, som hjemmeholdet kunne gøre for at ændre på resultatet.

Efter kampen udtalte Skibet-træner, Henrik Larsen, at hans hold "bare var pisse gode". Han påpegede dog også, at holdet kunne have vundet større, hvis de havde været mere skarpe foran mål.

“Vi er bare pisse gode i denne kamp. Første kvarter er vi lidt bagefter, men efterfølgende sidder vi på alt og kører den sikkert hjem. Lidt mere skarphed, så havde vi vundet større.”

Henrik Larsen fremhævede også fire af hans spillere, Rasmus Pedersen, Julius Jensen, Jeppe Emil Henriksen og Oscar Runge, som alle stopper efter denne sæson for at læse videre i Aarhus. Han ønskede dem held og lykke og takkede dem for deres bidrag til holdet.

Kampens spiller blev Patrick Jahn, som ifølge Henrik Larsen bliver bedre og bedre. Larsen var også tilfreds med holdets organisation og spil på bolden, men mente, at der var plads til forbedring i skarpheden foran mål.

“Patrick Jahn - sikke en spiller! Han bliver bare bedre og bedre. Vores organisation og spil på bolden er god. Vi flytter dem rundt, og de kan ikke rigtig skabe noget. Flot afslutning på en underlig sæson.”

Skibet IF afslutter sæsonen med en flot sejr, og Henrik Larsen ser frem til at forberede holdet til næste sæson efter en velfortjent pause.

Kampens resultat: 0-3 til Skibet IF
Række: Herrer Serie 1

Kilde: Træner Henrik Larsen, Skibet IF - Herrer Serie 1