Stærk sejr til VB-pigerne der gav B73 en huskekage

Foto: Emilie Amby imponerede i søndagens sejr mod B73 Slagelse.
Profilbillede
dato

2. Division Kvinder: Vejle Boldklub imponerede i søndagens kamp mod B 73 Slagelse, hvor de sikrede sig en overbevisende sejr på 7-2.

Kampen fandt sted på VB Parken, og hjemmeholdets træner, Jørgen Tand Sørensen, var meget tilfreds med holdets præstation.

"Jeg er stolt over, at vi fik scoret så mange mål i dag, og især med 7 forskellige målscore. Vi har skiftet lidt rundt efter en 3 ugers pause, så alle skulle lige finde rytmen igen."

Træneren fremhævede også Emilie Amby, der spillede en flot kamp i det centrale forsvar og løste sine opgaver til perfektion. Han roste også hendes indlæg, der lå præcist, som de skulle.

Jørgen Tand Sørensen var også begejstret for holdets evne til at spille med ro på bolden og skabe gode kombinationer hele vejen frem. Han beskrev det som "super flot" og påpegede, at holdet vandt mange dueller i dagens kamp.

Alt i alt var det en imponerende præstation fra Vejle B, der med deres sejr på 7-2 viste deres styrke og evne til at spille flot fodbold. Holdet vil nu arbejde på at forbedre deres boldmodtagelse og koncentration inden næste kamp.

Næste kamp for Vejle Boldklub  er lørdag 4. november, hvor de skal møde Solrød FC på Solrød Idrætscenter. Der er kampstart kl. 14:00.

Kampens resultat: 7-2 til Vejle Boldklub
Række: 2. Division Kvinder

Kilde: Træner Jørgen Tand Sørensen, Vejle B - 2. Division Kvinder