Svenningsen imponerede i comeback selvom VB måtte nøjes med det ene point

Profilbillede
dato

Egen UI og Vejle Boldklub spillende en tæt fodboldkamp på Guderup Idrætsanlæg, der endte uafgjort med en slutstand på 2-2.

Hjemmeholdet kom godt fra start og scorede det første mål allerede i det tredje minut. VB svarede dog hurtigt igen og udlignede til 1-1 i det syvende minut takket være en scoring af Mads Eskildsen. Vejle fortsatte med at presse og fik belønning i det 15. minut, da Noah Svenningsen scorede og bragte udeholdet foran med 2-1.

Egen UI gav dog ikke op og kæmpede sig tilbage i kampen. I det 49. minut lykkedes det dem at udligne til 2-2 og sikre sig et vigtigt point. Begge hold viste stor vilje og kampgejst, hvilket gjorde kampen yderst underholdende for tilskuerne.

Efter kampen udtalte VB's træner, Brian Rasmussen, at han var tilfreds med det ene point, da det var en svær udekamp.

“Fint point på en svær dEstination, hvor hjemmeholdet meget ofte vinder, og ikke efterlader manager points til udeholdene.”

Han fremhævede også to af sine spillere, Simon Søe og Noah Svenningsen. Simon fik sin første seniorstart på dette niveau, mens Noah spillede godt, selvom han har været ude i syv spillerunder.

“Simon Søe fik sin første seniorstart på dette niveau, hvilket han klarede rigtigt godt, og så spillede Noah godt så længe kræfterne rakte, efter at han har været ude i syv spillerunder.”

Rasmussen hæfter sig dog ved, at holdet skal lære at være tilstede fra starten af halvlegene.

Vi skal lære at være tilstede fra start af halvlegene, så vi ikke indkasserer mål imod efter kort tid af begge halvlege.”

VB-spiller, Mehmet Akif, giver også sin reaktion på kampen:

“Ærgeligt der ikke var VEO i dag, da Jonatan havde en vild TV redning til sidst.”

Næste kamp for VB er lørdag 21. oktober, hvor de skal møde Fredericia fF på Madsby Enge. Der er kampstart kl. 13:30.

Kampens resultat: 2-2 til Vejle B
Række: Herrer Jyllandsserien 2

Kilde: Træner Brian Rasmussen, Vejle B - Herrer Jyllandsserien 2