Trods god anden halvleg endte det i nederlag for Bredballe IF

Profilbillede
dato

Søndagens møde med Silkeborg KFUM var for stor en mundfuld for Bredballe IF, som måtte se sig besejret af mandskabet fra Silkeborg KFUM.
Det var et nederlag, som cheftræner, Ronni Laursen havde følgende reaktion på:

Når man taber sæsonens sidste kamp, og så på hjemmebane, så står man altid tilbage en ærgerlig følelse. Som så mange gange i sæsonen møder vi slet ikke op til første halvleg, og bliver i store perioder af første halvleg presset tilbage af et yderst velspillende Silkeborg KFUM mandskab

Dog understreger cheftræner Laursen:

"Vi er nede 0-3 i pausen, og aftaler at nu skal sæsonens sidste 45 min. sluttes af med manér - den aftale levede drengene op til. Vi var meget dominerende på bolden, og skabte med flot opspil rigtig store chancer for at komme tilbage i kampen. Skarpheden foran mål udeblev desværre, og vi taber fortjent til et bedre fodboldhold på dagen."

Bredballe IF taber dermed lidt terræn i puljen, men der var dog stadig positive takter at tage med videre fra et flot comeback i anden halvleg ifølge Ronni:

Der var ikke meget positivt at ta' med fra 1. halvleg, men en anden halvleg med god fodbold blev det til for os. Vi spillede med større kontrol i vores tre faser, og var meget mere disciplineret i kæderne både offensivt og defensivt. Alt dette i samspil med, at Silkeborg trak sig længere tilbage og overlod initiativet til os, da de jo havde et perfekt udgangspunkt fra første halvleg.

Hertil uddyber cheftræneren:

Min venstreback, Martin Grønhøj, spillede personligt én af hans bedste kampe i sæsonen. Og så er han samtidig et pragteksemplar for os, i det at han altid leverer en 100 % arbejdsindsats, både offensivt og defensivt. Han er en af de mest rutinerede på et meget ungt førstehold, og det skinnede virkelig igennem i denne kamp. Han var tydelig i sin kommunikation og delte ud af sin erfaring i flere situationer.

Kampens resultat: 1-3 til Silkeborg KFUM
Række: Herrer Serie 1

Mål
11'0-1Oliver M. K. Schmidt
14'0-2Tobias Perto
32'0-3Tobias Perto
70'1-3Edmond Kurshumliu
Kilde: Cheftræner Ronni Laursen