VB-herrerne smed sejren i overtiden men føler sig stadig heldige

Profilbillede
dato

Fredericia fF og Vejle Boldklub stod for en spændende og målrig kamp på Madsby Enge, hvor de to hold endte med at dele pointene efter en 3-3'er.

Det var udeholdet, Vejle Boldklub, der kom bedst fra start og allerede i det 11. minut fik de bragt sig foran med 1-0. Målscoreren var Daniel Villefrance, der imponerede med en flot solotur, der endte med at resultere i en scoring.

Hjemmeholdet, Fredericia fF, lod sig dog ikke slå ud af den tidlige scoring og kæmpede sig tilbage i kampen. I det 38. minut lykkedes det dem at udligne til 1-1, og kort efter pausen, i det 46. minut, scorede de endda igen og bragte sig foran med 2-1.

VB viste dog stor karakter og formåede at komme tilbage i kampen. I det 54. minut udlignede Patrick Rasmussen til 2-2, og otte minutter senere, i det 62. minut, scorede Andreas "H" Hansen og bragte udeholdet foran med 3-2.

Det så ud til, at VB ville tage alle tre point med hjem, men i overtiden formåede Fredericia fF at udligne til 3-3.

Efter kampen udtalte VB's træner, Brian Rasmussen, at deres mission var at få mindst et point, og at de havde haft heldet med sig i dag. Han fremhævede også Daniel Villefrance for hans ihærdighed og flotte solomål.

Rasmussen var tilfreds med, at holdet formåede at score på 50% af deres chancer, hvilket han mente var højt i forhold til deres normale scoringsrate. Dog påpegede han også, at holdet stadig har problemer med at lukke mål ind tidligt i kampene, hvilket er noget, de skal arbejde på inden næste kamp.

VB-spilleren, Ozhan Samad, giver også sin reaktion på kampen:

"Vi var nok en my heldige i dag, men dog utroligt skuffet over at lukke 3-3 målet ind i overtiden."

Næste kamp for Vejle B er søndag 29. oktober, hvor de skal møde Esbjerg fB på VB Parken. Der er kampstart kl. 14:30.

Kampens resultat: 3-3 til Vejle B
Række: Herrer Jyllandsserien 2

Kilde: Træner Brian Rasmussen, Vejle Boldklub - Herrer Jyllandsserien 2