VB-herrerne tabte sejren i overtiden: “Der lå mere end et point til os i dag“

Profilbillede
dato

Vejle Boldklub og Bramming startede sæsonen i Jyllandsserien ud med en spændende fodboldkamp i VB Parken, der endte uafgjort 2-2.

Udeholdet kom først på tavlen i det 25. minut, da Andreas Petersen scorede kampens første mål. Men VB lod sig dog ikke slå ud og formåede at udligne kort før pausen. Noah Svenningsen var manden bag scoringen, der gjorde det til 1-1.

Efter pausen fortsatte VB med at presse på, og det gav pote i det 50. minut, hvor Marcus Andersen scorede og bragte hjemmeholdet foran med 2-1, og Emil Toft stod for sit andet oplæg i kampen.

Det så ud til at være nok til at sikre sejren, men i overtiden formåede Brammings Joakim Bertelsen at udligne til slutresultatet 2-2.

Efter kampen var træneren for Vejle Boldklub, Brian Rasmussen, både tilfreds og skuffet. Han var glad for at være i gang med sæsonen, men ærgrede sig over at indkassere et mål i overtiden.

“Vi skal være bedre struktureret, når kræfterne slipper op, ellers risikerer vi at det bliver noget indianerfodbold til sidst, hvor tilfældighederne kommer til at spille ind. Det er dejligt at være i gang, men skuffende at indkassere mål i overtiden.”

Han fremhævede også nogle af sine spillere, heriblandt Andreas Hansen og målmand Peter Langkjær.

“Jeg vil godt fremhæve “H” for et super indhop, samt vores bundrutinerede målmand, Peter, for en fin kamp.”

Vejles målscorer til 2-1, Marcus Andersen, giver også sin reaktion på kampen:

“Selvom vi er oprykkere, så lå der mere end et point til os i dag. Men kræfterne slap op til sidst, og det er skuffende.”

Næste kamp for Vejle B er lørdag 19. august, hvor de skal møde Broager UI på SUS Arena. Der er kampstart kl. 14:00.

Kampens resultat: 2-2 til Bramming B
Række: Herrer Jyllandsserien 2

Kilde: Træner Brian Rasmussen, Vejle B - Herrer Jyllandsserien 2