VB måtte tage til takke med et enkelt point efter målrig affære i Kolding

Vejle B - Herrer Jyllandsserien (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Jyllandsserien: Kolding IF og Vejle Boldklub leverede en intens og målrig kamp på Metropolis Arena (kunst), hvor ingen af holdene formåede at trække sig sejrrigt ud af opgøret. Slutresultatet blev 4-4, og begge hold kunne tage en del positive ting med sig fra kampen.

Det var hjemmeholdet, der kom bedst fra start, da de allerede i det 13. minut fik scoret det første mål. Udeholdet lod sig dog ikke slå ud af dette og svarede hurtigt igen i det 21. minut, hvor Emil Toft udlignede til 1-1. Vejle B fortsatte med at presse på og fik yderligere to mål i nettet i henholdsvis det 28. og 34. minut, scoret af Marcus Andersen og Patrick Rasmussen.

Hjemmeholdet viste dog stor karakter og formåede at reducere til 2-3 i det 38. minut. Få minutter senere, i det 42. minut, udlignede de endda til 3-3, hvilket satte gang i en spændende anden halvleg.

Efter pausen var det igen Vejle B, der kom bedst fra start, da Emil Toft scorede sit andet mål i kampen og bragte udeholdet foran 4-3 i det 52. minut. Men Kolding IF gav ikke op og kæmpede sig tilbage i kampen. I det 65. minut lykkedes det dem at udligne til 4-4, hvilket også blev kampens endelige resultat.

Efter kampen var Vejle B's træner, Brian Rasmussen, skuffet over resultatet og følte, at holdet burde have vundet kampen.

“Det defensive er ikke på et særligt højt niveau i dag. En kamp, jeg føler, vi skulle have vundet, men vi lukker fire mål ind, og spilovertag er svært, hvis vi skal score fem mål for at vinde.”

Rasmussen fremhævede dog Emil Toft som en vigtig spiller i kampen, da han scorede sikkert på straffe og leverede et imponerende langskudsmål.

Vejle-spiller, Andreas H Hansen, giver også sin reaktion på kampen:

“Jeg synes, at vi starter skidt ud, hvor vi ikke står ordentlig som hold. Men efter Kolding kommer foran 1-0 begynder vi at flytte bolden bedre og får scoret 3 hurtige mål. Der er stadig plads til forbedringer på bolden og når vi forsvarer.”

Næste kamp for Vejle B er lørdag 2. september, hvor de skal møde Egen UI på VB Parken. Der er kampstart kl. 15:00.

Kampens resultat: 4-4 til Vejle B
Række: Herrer Jyllandsserien 2

Kilde: Træner Brian Rasmussen, Vejle B - Herrer Jyllandsserien 2