VB-pigerne pigerne kunne ikke få den ind trods chancehav og måtte se sig besejret

Vejle Boldklub 2. Division Kvinder (Foto: Privat)
Profilbillede

Brabrand IF tog en overbevisende sejr på 3-0 over Vejle Boldklubs kvinder på Brabrand IF's Idrætsanlæg.

Vejle B's cheftræner, Jørgen Tand Sørensen, var imponeret over hans holdets præstation, men var skuffet over, at de ikke formåede at score mål i kampen.

“Holdet gjorde hvad de kunne i dag. Vi skal score på de store chancer vi skaber. Vi er det hold der har scoret færrest mål af alle hold. Men det er ikke chancer vi mangler.”

Vejle B havde tidligere tabt 6-1 til Brabrand IF, men denne gang spillede de med og havde flere gode muligheder foran mål. Desværre for dem straffede Brabrand IF dem for en kort periode af afslapning og scorede det første mål, hvilket satte Vejle B på bagsiden. Jørgen Tand Sørensen var dog stolt af hans hold, der arbejdede stenhårdt i alle 90 minutter.

“Hold op hvor har vi udviklet os, siden vi sidst mødte Brabrand og fik en ordentlig snitter på 6-1. Vi spiller med, og har flere gode muligheder som vi skal have mere ud af foran mål. De eneste 5 sekunder vi slappede af så straffede de os, og vi går til halvleg bagud 1-0,” siger Sørensen og fortsætter:

“Jeg synes, at vi i dag kan være stolte af at vi arbejdede stenhårdt i alle 90 minutter. Men vi skal være skuffede over at vi ikke score mål i dag.”

På søndag den 4. juni skal Vejle B møde JAI Aarhus. Kampen fløjtes i gang klokken 16:00 på JAI's Anlæg.

Kampens resultat: 3-0 til Brabrand IF
Række: Kvinder 2. Division Slutspil

Kilde: Cheftræner Jørgen Tand Sørensen, Vejle B - Kvinder 2. Division Slutspil