Vejle B blæste Broager af banen i storsejr

Profilbillede
dato

Vejle B imponerede i dagens kamp mod Broager UI og vandt med en overbevisende 5-0 sejr. Hjemmeholdet dominerede kampen fra start til slut og satte sig hurtigt på kampen.

Allerede i det 7. minut åbnede Vejle B scoringen, da Nicolai Søndergaard sendte bolden i nettet og bragte hjemmeholdet foran med 1-0. Emil Toft fulgte op i det 15. minut og øgede føringen til 2-0. Vejle B fortsatte med at presse på, og i det 20. minut scorede Daniel Villefrance til 3-0. Inden pausen fik Emin Demir også sit navn på måltavlen og gjorde det til 4-0 i det 39. minut.

I anden halvleg fortsatte Vejle B med at dominere kampen og skabe chancer. I det 86. minut blev det endnu en gang noteret i målscoreren, da André Monteiro scorede og cementerede Vejle B's 5-0 sejr.

Efter kampen udtalte Vejle B's træner, Brian Rasmussen, at det var en sikker sejr. Han var tilfreds med holdets præstation og fremhævede især Kristian Bonde, der spillede en stor kamp i midterforsvaret.

“I dag var en sikker sejr mod et afbudsramt udehold. Kristian Bonde spillede ugen en stor kamp i midterforsvaret.””

Rasmussen var også tilfreds med holdets struktur og parathed, som han mente var på et meget højt niveau. Dog mente han, at holdet stadig kunne forbedre sig og score endnu flere mål. Han opfordrede spillerne til at fortsætte med at gøre hinanden gode og udnytte de mange chancer, de skaber.

Vejle B kan se tilbage på en imponerende sejr og ser frem til næste kamp, hvor de vil forsøge at bygge videre på dagens præstation.

Vejle B-spilleren, Mehmet Akif, giver også sin reaktion på kampen:

"Det er fedt at vi nu er begyndt på en winning strike, og at vi igen spiller til nul."

Næste kamp for Vejle B er lørdag 30. september, hvor de skal møde Give Fremad på Give Stadion. Der er kampstart kl. 10:30.

Kampens resultat: 5-0 til Vejle B
Række: Herrer Jyllandsserien 2

Kilde: Træner Brian Rasmussen, Vejle B - Herrer Jyllandsserien 2