Vejle B-pigerne afsluttede året på fornem vis i tæt hjemmebanesejr: “Jeg er så stolt af det resultat, vi har opnået i efteråret"

Profilbillede
dato

Vejle B mødte FC Damsø i en spændende fodboldkamp på VB Parken, hvor hjemmeholdet formåede at sikre sig en smal sejr på 1-0.

Efter kampen var træneren for Vejle B, Jørgen Tand Sørensen, meget glad og satte et par ord på holdets præstation i efteråret.

“Jeg er så stolt af det resultat vi har opnået i efteråret. Ny pulje og helt nye modstandere. Jeg er mega glad på pigernes vegne for det vi har præsteret over 12 kampe. Nu glæder jeg mig til foråret,” lød det fra hjemmeholdets træner. 

Jørgen Tand Sørensen fremhævede også hele truppen for deres indsats og mente, at de fortjente ros for deres præstationer:

“Vi vidste vi ville have bolden mest. Som gjorde vi skal spille med stor tålmodighed og det synes jeg vi lykkes med i store dele af kampen. Vi står rigtigt godt i den bagerste kæde og giver ikke noget væk. Og fedt at give debut til Frida Ejler og hun så ender med at blive match vinder.”

Dog pegede træneren også på, at der var plads til forbedring. Han ønskede, at holdet skulle spille lidt hurtigere med bolden, når de havde den så meget, uden at tvinge en pasning igennem. Dette vil være et fokusområde for holdet inden næste kamp.

“Hele truppen har fortjent denne ros.”

Vejle B er tilbage igen efter vinterpausen, hvor de fortsat skal spille 2.division. 

Kampens resultat: 1-0 til Vejle B 

Række: 2. Division Kvinder

Kilde: Træner Jørgen Tand Sørensen, Vejle B - 2. Division Kvinder