Vejle B U16-Piger fejrede førsteplads i EM 92-stil

Profilbillede
dato

Vejle B gæstede Sønderborg Stadion torsdag den 14. oktober i det direkte møde om puljens førsteplads mod Sønderborg Fremad.
Med en ihærdig indsats for at hive sejren i land, efter en meget jævnbyrdig kamp, kunne Vejle B-pigerne tage hjem med det uafgjorte resultat og puljesejren i bagagen.
Hvilket blev fejret på McDonalds ligesom landsholdet gjorde i 92 efter man avancerede fra gruppespillet.
Om kampen uddyber Cheftræner Tobias Sax Møller:

Det var et fremragende resultat, da det betød, at vi vandt rækken på en bedre målscorer end netop Sønderborg. Så at score til 4-4 i dommerens tillægstid, det var helt vildt dejligt og jeg under virkelig pigerne den succes, for de har spillet en rigtig flot sæson! Så det blev selvfølgelig fejret med lidt mad på vej hjem fra det sønderjydske.

Trods resultatet, mener cheftræneren alligevel, at visse dele af kampen fortjener ros:

Vi blev most af et rigtig stærkt Sønderborg hold i 1. halvleg, som endda brændte et straffespark lige før pausen. Vi ændrede lidt ved formationen til 2. halvleg, men mest af alt skal pigerne roses for at hive sig selv op og levere en fremragende fight efter pausen. Kampen bliver meget mere jævnbyrdig og vi er gode til at udnytte de chancer, vi får!

Sax Møller vurderer dagens præstation:

Jamen, jeg synes, at hele holdet skal have kæmpe ros for at kunne hive sig selv op fra den 1. halvleg. Det viser, hvor stærkt sammenhold, der er i den her gruppe. Sarah scorer to flotte mål, der får os tilbage i kampen og Madsen dribler 2-3 Sønderborgspillere og scorer i de sidste sekunder. Men Josephine Brask gør det også fremragende og løber ufattelig mange meter, som virkelig gør en forskel!

Kampens resultat: 4-4
Række: U16 Piger Liga 2

Mål
20'1-0Frederikke Freiberg
27'1-1Josephine Madsen
32'2-1Ida Christiansen
35'3-1Frederikke Freiberg
47'3-2Sarah Hamouda
56'3-3Sarah Hamouda
59'4-3Ida Christiansen
80'4-4Josephine Madsen
Kilde: Cheftræner Tobias Sax Møller