Vejle Boldklub henter rutineret forsvarsklippe

Raúl Albentosa (Foto: Vejle Boldklub)
Profilbillede

Af: Vejle Boldklub

Vejle Boldklub har hentet forårssæsonens første tilføjelse til 3F Superliga-truppen, da sportschef Marius Adrian Nicolae har hentet den rutinerede spanske centrale forsvarsspiller Raúl Albentosa til Nørreskoven. Den spanske forsvarsspiller har blandt andet spillet i Derby County, Deportivo La Coruña, Málaga CF og CSKA Sofia.

Vejle Boldklubs sportschef, Marius Adrian Nicolae, har et indgående kendskab til Raúl Albentosa fra deres tid sammen i den rumænske traditionsklub FC Dinamo, hvor den 192 centimeter høje forsvarsspiller var en nøglefigur i overlevelseskampen sidste sæson.

Netop erfaringen og lederegenskaberne er helt centrale kvaliteter hos Vejle Boldklubs nye signing, fortæller sportschefen.

"Der er både et kort og et langt perspektiv på kontrakten med Raúl. Vi ønsker at overleve, men vi skal også hente spillere, der, hvis det ikke lykkes, kan være med til at spille os tilbage. Men lige nu handler det kun om overlevelse, fortæller Marius Adrian Nicolae og fortsætter:

De kvaliteter, Raúl Albentosa besidder både som spiller, menneske og leder, er væsentlige for den opgave, Vejle Boldklub står overfor i forårssæsonen. Vi taler om en 33-årig spiller, der er kriger med stort K, som ikke er bange for at tage taktstokken, og som har erfaring med at skulle overleve i en liga, hvor hvert point tæller.

Samtidig understregede jeg ved min tiltrædelse, at det var vigtigt for holdet og for klubben, at spillere, der skal gøre en forskel for os, så vidt muligt skal være med i opstarten og vokse med holdets pre-season. Det giver os mere værdi af spilleren, og selvom Raúl har været kontraktløs, får vi en spiller, der både er i form, forstår opgaven og kan bringes i spil med det samme."

Raul Albentosa, der har en fortid med over 100 kampe i den bedste spanske række, La Liga, kalder Vejle Boldklubs projekt spændende og gør klart, at han ikke er en spiller, der giver op, hvis foråret skulle ende med en nedrykning til NordicBet Ligaen.

"Jeg har sagt ja til Vejle Boldklub, fordi jeg tror på, vi kan overleve, og jeg vil give mit alt for, at vi gør netop det. Men hvis vi rykker ned, vil jeg gerne være med til at spille klubben tilbage, hvor den hører hjemme. Jeg er glad for at blive forenet med Marius og har stor tiltro til den opgave, han har foran sig. 

Nu har jeg set en del af holdets kampe i den sidste del af efteråret, og jeg tror på, jeg kan bidrage til holdets fremdrift. Jeg glæder mig til at komme på træningsbanen og møde mine holdkammerater. Jeg er en moden spiller, der ikke er bange for at tage ansvar på mig og kæmpe i holdets tjeneste."

Vejle Boldklub forventer at præsentere endnu en spiller inden for de kommende dage, så denne spiller også er klar til at begynde opstarten med 3F Superliga-truppen.

Læs mere om Vejle Boldklub på klubbens officielle hjemmeside.

Kilde: Vejle Boldklub
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.