Vejle Boldklub lejer midtbanekriger i AIK Stockholm

Sportschef Marius Adrian Nicolae & Ebenezer Ofori (Foto: Vejle Boldklub)
Profilbillede

Af: Vejle Boldklub

Vejle Boldklub har underskrevet en lejeaftale med den ghanesiske midtbanespiller Ebenezer Ofori, der er hentet i den svenske topklub AIK Stockholm. Lejeaftalen gælder for hele forårssæsonen.

26-årige Ebenezer Ofori har spillet mere end 100 kampe i den bedste svenske række, Allsvenskan, 47 kampe i den amerikanske MLS og er hentet ind til en vigtig rolle i Vejle Boldklub både på den korte og, hvis alt går vel, lange bane.

Marius Adrian Nicolae, sportschef hos Vejle Boldklub, er tilfreds med, at klubben kunne tiltrække en spiller med den kvalitet og en spiller, som han tror på, kan blive en bærende kraft på holdet.

– Ofori er en spiller, der både er fysisk stærk, dominerer midtbanen, og som er god på bolden – alle er kvaliteter, der er vigtige for os. Det er en spiller, der trods fine adresser stadigvæk har et stort potentiale, og det tror jeg på, Vejle Boldklub kan forløse. Samtidig er vi stolte over, at spilleren har valgt os. Vi har fremlagt klubbens projekt, der i første omgang handler om overlevelse, og det tror Ofori på.

– Samtidig har vi sikret os en forkøbsret på ham. Det glæder mig, når en spiller vægter en nøglerolle over økonomi, og det er også derfor, vi er lykkedes med denne lejeaftale. Jeg er sikker på, Ofori bliver en publikumsfavorit med sin altid helhjertede indsats på banen. Det har også været vigtigt at få handlen lukket, så vi har ham fra opstarten af træningen. Det kan jeg ikke understrege nok.

Ebenezer Ofori er tilfreds med at lande i Vejle så tidligt, at han får en fuld opstart med sine nye holdkammerater, og fortæller her om sine overvejelser inden valget af Vejle Boldklub.

– Jeg fik fremlagt et ambitiøst projekt, der passer med mine egne ambitioner. Samtidig har jeg hørt utrolig meget godt om Vejle Boldklub, rammerne her og klubbens fans fra Alexander Milosevic, der trods sin korte tid i Vejle solgte klubben godt til mig. Det er et valg, der handler for mig om at vise, at jeg kan blive en nøglespiller her og hjælpe klubben til overlevelse. Det er det eneste, jeg sigter imod.

– Jeg er en spiller, der giver alt hver eneste kamp, og det håber jeg, tilskuerne bemærker. Nu skal vi forberede os til den opgave, der venter i foråret, og jeg er glad for at være her i Vejle, fortæller Ebenezer Ofori. 

Ebenezer Ofori får trøje nummer 15 i Vejle Boldklub.

Kilde: Vejle Boldklub
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.