Vejle Boldklub rykker ned i Kvindeserie Vest efter nederlag til Dalum/Næsby

Profilbillede
dato

Vejle Boldklub må tage turen ned i Kvindeserie Vest efter nederlag til Dalum/Næsby. Træner Jørgen Tand Sørensen mener, at tabellen ikke lyver og nævner kampens ustadige spil og regnfulde vejrforhold som udfordringer.

Efter kampen den 15. juni 2024 mod Dalum/Næsby, som resulterede i, at Vejle Boldklub rykkede ned i Kvindeserie Vest, kommenterede træner Jørgen Tand Sørensen på det hårde nederlag.

“Så gik den ikke længere, og vi må en tur ned i Kvindeserie Vest. Synes ikke vi fortjener det, men tabellen lyver ikke desværre. Vi prøvede at skabe en kamp i regnmasserne, men det lykkes ikke,” udtalte en tydeligt skuffet Jørgen Tand Sørensen.

Selvom kampen ikke gik i Vejle Boldklubs favør, fremhævede træneren enkelte positive elementer fra kampen. “Vi spiller bolden godt rundt i perioder i kampen. Vi vinder flere dueller,” sagde Sørensen.

På spørgsmålet om, hvad holdet kan forbedre til næste gang, påpegede træneren behovet for større konsistens i spillet. “Vi skal blive mere konstante i vores spil. Vi har for store udsving fra kamp til kamp,” forklarede han.

En spiller, der dog imponerede på trods af nederlaget, var Emilie Amby. Jørgen Tand Sørensen var fuld af rosende ord: “Emilie Amby spiller en flot kamp og endnu en gang beviser hun, hvor dygtig en duelspiller hun er. Hun læser spillet godt.”

Nu står Vejle Boldklub over for nye udfordringer i Kvindeserie Vest, og det bliver spændende at se, hvordan holdet vil rejse sig efter dette skuffende resultat og arbejde på at opnå den nødvendige konsistens i deres spil fremover.

Kampens resultat: 1-0 til Dalum/Næsby
Række: KV. 2. DIVISION SLUTSPIL, PULJE 1

Kilde: Jørgen Tand Sørensen