Vejle Boldklub tager fuldt udbytte over Lyseng: “Lettet, stolt og mega glad”

Vejle Boldklub 2. Division Kvinder (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Vejle Boldklub's 2. divisionskvinder formåede at hente en tiltrængt sejr over IF Lyseng i en spændende kamp, hvor VB-pigerne vandt med 0-2 i Lyseng Idrætspark.

Efter tre nederlag i træk var det en vigtig sejr for Vejle Boldklub, og træner Jørgen Tand Sørensen var utroligt glad og stolt efter kampen. 

Han roser pigerne for deres fantastiske indsats og deres vilje til at kæmpe hårdt gennem hele kampen. Han fremhæver også, at holdet havde fundet nogle nye kræfter frem, som gjorde en stor forskel for holdet i dag. 

“Lettet, stolt og mega glad. Sammenhold og 100%-indsats var kodeordene i dag. Efter tre nederlag skulle vi finde nye kræfter frem, og til dagens kamp havde vi ændret på tre pladser, samt skiftet formation. Pigerne var meget trætte efter kampen, og sådan skal det være når vi leverer sådan en flot arbejdsindsats,” siger cheftræneren.

VB-pigerne viste en utrolig løbevillighed og kampgejst, som var afgørende for deres sejr. Begge mål blev sat ind lige efter bogen, og træneren var især tilfreds med præstationen fra Camilla Bendorf og Maria Lindvig Sørensen, som var de to målscorere i kampen. Han hæfter sig dog ved den overordnede holdpræstation.

“Alle løb for både sig selv og hinanden, som gjorde, at vi hele tiden satte Lyseng under pres. Den måde vi scorede begge vores mål på var lige efter bogen. Flot pasningsspil og overblik på det rigtige tidspunkt gav mål, og et lækkert langskud gav en super kasse. Holdet leverede det de skulle i denne kamp.”

På søndag den 14. maj skal Vejle Boldklub møde Thisted FC. Kampen fløjtes i gang klokken 13:00 på Nors Stadion.

Kampens resultat: 0-2 til Vejle Boldklub
Række: Kvinder 2. Division Slutspil

Målscorere
10' 0-1 Camilla Bendorf
28' 0-2 Maria Lindvig Sørensen

Kilde: Cheftræner Jørgen Tand Sørensen, Vejle B - Kvinder 2. Division Slutspil