Vejle Boldklub triumferer trods udfordringer mod FC Damsø

Foto: En særlig spiller, der gjorde en stor forskel i kampen, var Filucca.
Profilbillede
dato

Vejle Boldklub triumferer trods modgang mod FC Damsø!

På en skøn søndag, den 9. juni 2024, leverede Vejle Boldklub en imponerende præstation hjemme mod FC Damsø. Træner Jørgen Tand Sørensen roste sit hold for deres beslutsomhed og teamwork i en kamp, hvor de virkelig viste, hvad de er gjort af.

“Jeg er mega stolt over det udtryk, vi kom med i dag. Vi har ryggen mod muren og alligevel leverer vi en super flot præstation. Vi har en meget bedre omgang med bolden og spiller os ud af deres pres,” fortæller Jørgen Tand Sørensen umiddelbart efter kampen.

Vejle Boldklub viste stor sammenhold og vedholdenhed gennem hele kampen. Sørensen fremhæver, at der konstant var støtte, når holdet gik i pres, og at spillerne formåede at holde hovedet koldt og spille roligt med bolden.

“Vi var der hele tiden for hinanden. Der var støtte hver gang vi gik i pres og vi spillede roligt med bolden,” udtaler han.

Selvom Vejle Boldklub dominerede spillet, erkender Sørensen, at der stadig er plads til forbedring foran målet.

“Vi skal blive endnu dygtigere foran mål. Vi har igen store chancer, vi ikke scorer på,” siger han.

En særlig spiller, der gjorde en stor forskel i kampen, var Filucca. Hun løb utallige meter for holdet og scorede kampens eneste mål for Vejle Boldklub.

“Filucca gjorde et kæmpe løbearbejde og scorede vores enlige mål i dag. Hun løber gerne meter for de andre - super flot indsats,” roser Sørensen.

Selv om målscoringen kunne være bedre, er dagens præstation en stor opmuntring for Vejle Boldklub. Holdets teamwork og beslutsomhed vil uden tvivl give dem styrke til deres fremtidige kampe.

Næste kamp for Vejle Boldklub er et opgør imod Dalum/Næsby. Det udspiller sig i ALPI Arena Næsby d. 15. juni klokken 14:00.

Kampens resultat: 1-0 til Vejle Boldklub
Række: KV. 2. DIVISION SLUTSPIL, PULJE 1

Kilde: Jørgen Tand Sørensen