Vejle Kammeraterne Serie 4 vandt efter flot 1. halvleg

Profilbillede

Vejle Kammeraternes Herrer Serie 4 lagde en målrettet indsats for dagen ved lørdagens opgør mod Kolding Boldklub, da mandskabet besøgte Mosevej Sportsplads.

Det lykkedes for Adnan Mansour og co. at hente sejren med hjem til Vejle Kammeraterne. Adnan knytter følgende ord til 2-4-resultatet:

Umiddelbart er jeg stærkt tilfreds med vores første 45 minutter, hvor vi decideret kører vores modstander rundt. Vi gør banen lang og bred og skaber mange gode situationer for vores offensive spillere som var oplagte og skarpe idag. Vi laver 4 gode mål i første halvleg og kampen er faktisk lukket allerede der.  Anden halvleg var desværre præget af mindre godt spil.

Efter kampen siger den stolte Adnan Mansour følgende:

Synes kampen idag var præget af en god holdpræstation hvor alle mand gjorde deres bedste hvilket altid er en fornøjelse når man står på sidelinjen. Vores unge målmand Magnus stod idag en stensikker kamp hvor han reddede det han skulle og tilførte god lyd iløbet af kampen på trods af hans unge alder.

Adnan uddyber:

Vores første 45 minutter var på et højt niveau. Vi spiller vores modstander rundtosset og står højt på banen, takket være vores to hurtigere stoppere, i Mads Gry og Aman, som vandt samtlige af deres dueller. Især også Jesper Bach, som spillede 6’er i dag, var god til at ligge og fordele spillet hurtigt, som gjorde at vi altid havde massere spil på modstanderens banehalvdel.

Den gode præstation betyder, at sejrherrerne fra Vejle Kammeraterne hiver de tre point med hjem og kan bygge videre på de gode takter indtil de møder Hedensted IF lørdag den 23. oktober.

Der er kampstart på Danisol Park Kunstgræs (Vejle) klokken 15:00.

Kampens resultat: 2-4 til Vejle Kammeraterne
Række: Herrer Serie 4

Mål
14'1-0Ukendt
22'1-1Abdi Omer
30'1-2Mohammed Al-hirz
35'1-3Mohammed Al-hirz
41'1-4Abdi Omer
74'2-4Ukendt
Kilde: Adnan Mansour