Vejle Kammeraterne sled og slæbte et enkelt point i hus

Vejle Kammeraterne Serie 3 Herrer (Foto: S. Møller)
Profilbillede

Vejle Kammeraterne gæstede søndag Hornstrup Stadion i mødet mod FC Hornstrup. Trods en ihærdig indsats for at hive sejren i land, betød en svær kamp, at de må tage til takke med et uafgjort resultat.

Selvom Vejle Kammeraterne fik banket tre mål i kassen, så var det ikke nok til en sejr. Cheftræner Sean Møller reagerer på kampen:

- Som udgangspunkt var det vigtigt ikke at tabe kampen, men jeg havde håbet på en sejr. På papiret er vi et bedre hold end Hornstrup, men de er altid svære at spile imod. Det var de igen i dag, desværre. Men når man er nede 0-2 efter 65 minutter, så er et enkelt point helt okay.

- Drengene kæmper sig flot tilbage i kampen, og viser enorm gejst og moral, på trods af vi mangler flere af vores rutinerede spillere i dag. Men vi skal også være ærlige. Dagens dommer var noget for sig selv, og han havde flere mærkværdige dommerkendelser til vores fordel.

Det var svært at finde det vanlige gode spil, og holdet måtte derfor ty til andre metoder, hvilket imponerede Sean Møller:

- I bund og grund var det ikke ret meget der fungerede for os. Vi spiller på en svær, våd og tung bane. Vi er bedst når vi spiller på et godt underlag, hvor vores spil for alvor kan flyde.

- Men jeg vil fremhæve spillernes gejst og fightervilje. Vi spiller en kamp med kun en mand over 25 år, mens vi møder et hold der vel kun har en mand under 30 år. Alligevel får vi fightet os tilbage i kampen.

Og særligt tre spillere fra Vejle Kammeraterne fortjente nogle ekstra roser efter holdet remis:

- Vores keeper og anfører, Marcus, står en god kamp. Han har flere vigtige redninger, heriblandt en fantastisk en på et langskud, som han piller, selvom bolden sidder helt oppe i krogen.

- Ligeledes kommer Rasmus Thrane Hansen ind til hans debut, og spiller en rigtig flot 2. halvleg. Han kommer ind med noget andet, og er en god opspilsstation. Ligeledes laver han et flot mål til 1-2 på ægte Haaland-manér.

- Sidst men ikke mindst, så kommer Mads Gry ind til sin første kamp i denne sæson. Han kommer ind med en stor gejst, og er med til at fremme vores comeback. Han spiller en rigtig fin 2. halvleg. Det bliver godt når han for alvor kommer i form igen.

Næste gang er det Gauerslund IF, som Vejle Kammeraterne møder på Danisol Park Kunstgræs (Vejle). Der er kampstart klokken 14:00 søndag den 25. september.

Kampens resultat: 3-3
Række: Herrer Serie 3

Mål
3'1-0Victor Nørgaard
63'2-0Michael Bille
66'2-1Rasmus Thrane Hansen
75'2-2Frederik Laursen
79'3-2Jacob Boisen
86'3-3Jakob Willatzen

Kilde: Cheftræner Sean Møller, Vejle Kammeraterne - Herrer Serie 3