Vejle snublede mod Kolding i målrigt opgør: "Nu skal vi kigge nedad og ikke opad i tabellen"

Profilbillede
dato

JYLLANDSSERIEN: Vejle Boldklub mødte Kolding IF i et spændende brag om trekantsområdet i VB Parken. Det blev en tæt kamp, men det var udeholdet der endte med at vinde med 3-2.

Hjemmeholdet startede kampen stærkt og fik hurtigt scoret det første mål. Nicolai Søndergaard var manden bag scoringen og bragte VB foran 1-0 allerede efter et minut. Søndergaard var i hopla og fortsatte med at score sit andet mål i kampen efter 15 minutter, hvilket gav hjemmeholdet en 2-0 føring.

Kolding IF lod sig dog ikke slå ud af de tidlige scoringer og kæmpede sig tilbage i kampen. Efter 41 minutter fik de reduceret til 2-1, og i det 62. minut udlignede de til 2-2. Kolding IF fortsatte med at presse på, og i det 65. minut scorede de det afgørende mål, der sikrede dem sejren med 3-2.

Efter kampen var VB- træner, Brian Rasmussen, meget skuffet over holdets præstation.

"Kæmpe, kæmpe skuffelse at vi ikke kunne modstå Koldings gode pres, og at vi lod frustrationerne gå ud over vores spil. Set over 90 minutter var det et fortjent nederlag, der gør, at vi nu kun skal kigge nedad og ikke opad i tabellen."

Rasmussen fremhævede dog også nogle positive præstationer fra sine spillere.

"To gode scoringer af Nicolai Søndergaard, og en god kamp af Bertel i målet, gør dem til vores to bedste i dag."

Træneren mente, at holdet havde haft en god periode på 20 minutter, men derefter mistede de deres struktur og kunne ikke finde tilbage til spillet.

Vejle-spilleren, Simon Søe, giver også sin reaktion på kampen:

"Mærkeligt at vi, efter tre gode kampe, kan falde totalt fra hinanden."

Næste kamp for VB er lørdag 14. oktober, hvor de skal møde Egen UI på Guderup Idrætsanlæg. Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 2-3 til Kolding IF
Række: Herrer Jyllandsserien 2

Kilde: Træner Brian Rasmussen, Vejle B - Herrer Jyllandsserien 2