Vind i sejlene hos Skibet IF: Pokaleventyr og oprykningsfester

Foto: Henrik Larsen.
Profilbillede

Inden sæsonen havde cheftræner for Skibets Serie 2-hold, Henrik Larsen, høje og klare forventninger op til den forgangne sæson: Alle tre Serie-hold skulle spille med om oprykning.

Således var ordene i hvert fald fra Henrik Larsen, der siger:

"Vores forventninger var, at vi ville have tre hold der alle spillede med om oprykning. Vi vil have den største seniorafdeling i Vejle målt på medlemmer og trænende spillere. Alle parametre er næsten kommet i mål! Nu går vi på ferie med oprejst pande, og fra næste sæson går vi stenhårdt efter at blive en større, stærkere og bedre klub."

Når man ser på resultaterne fra Skibet IF's hold, så forstår man godt, at tilfredsheden bobler.

Serie 2-Herrerne nåede helt til Playoffkampen om oprykning til Serie 1, men tabte desværre. Serie 4-holdet rykkede igen op, så den nu hedder Serie 3 fra næste sæson. Til sidst så gik Serie 6 ubesejret gennem efteråret, og kunne dermed rykke op i Serie 5. Det vækker tilfredshed hos Henrik Larsen:

"Vi har gjort det godt. Det giver genlyd i hele Vejle, at Skibet er på vej frem. Det er fantastisk at være en del af, og jeg er meget stolt af det vi har formået at få sat i værk bare i min tid."

Når en klub har haft så godt et år, så er det i høj grad også fordi det har fungeret på banen. Her har de tre forskellige hold udvalgt Årets Spiller fra hvert hold:

Skibet Serie 2: Joachim Mazanti
Skibet Serie 4: Morten Tornøe
Skibet Serie 6: Kasper Ulletved


Foto: Henrik Larsen

Pokaleventyret: Den uovervindelige underdog
Det helt store minde for Skibet IF er deres pokaleventyr. De formåede endda at slå Danmarksserie-holdet fra Hedensted IF, efter de endte i straffesparkskonkurrence.
Henrik Larsen kan dog ikke blot se tilbage på de forgangne resultater, for Skibet IF er stadig med i pokalturneringen:

"Sæsonens højdepunkt må være vores pokaleventyr; vi har slået hold fra DS og JS. Vi er kommet i bowlen til pokalturneringen, og vi er umådelig stolte af vores præstationer."

Dermed går Skibet IF en spændende sæson i møde, og det gælder alle deres seriehold. Der kommer spillere til, og nu er det Skibets opgave at udvikle dem og klubben:

"Vi tager med at det vi gør er det rigtige. Vi har fået mange unge og dygtige spillere til Skibet. De skal udvikles, således at vi i de næste mange år kan se Skibet i toppen af vejlensisk seriefodbold."

Her hos VORES Vejle har vi været glade for at dække Skibet IF i den forgangne sæson, og glæder os til den kommende sæson, hvor vi sigter endnu højere!


Foto: Henrik Larsen

Læs mere fra Skibet IF's sæson her:
Skibet IF vinder 2-0 trods uskarphed mod FB Fodbold
Skibet IF storspiller i sejr
Dårlig første halvleg kostede for Skibet IF
Skibet IF tog sejren i sidste minut i Serie 2
Skibet IF vinder stensikkert
Skibet IF sank ude mod Brande
Skibet dominerer FBF på hjemmebaneKilde: Henrik Larsen